دستور پخت غذا برای بیماران دیالیزی NO FURTHER A MYSTERY

دستور پخت غذا برای بیماران دیالیزی No Further a Mystery

دستور پخت غذا برای بیماران دیالیزی No Further a Mystery

Blog Article

-جهت سایر بیماران (غیر تنفسی) از شیر کم چرب یا نیم چرب به جای شیر کامل استفاده شود.

برای تهیه این نوع دسر، می‌توانید از تکه‌های موز تازه و شکلات تاریک یا شکلات ترش به عنوان مواد اصلی استفاده کنید.

این این شیرینی‌ها معمولاً با عسل، میوه‌های تازه یا خامه تزیین می‌شوند. طرز تهیه ساده آنها باعث می‌شود تا در هر صبحانه یا برای وعده‌های خوشمزه دیگر مورد ترحیب باشند. طرز تهیه پنکیک ساده را حتما مطالعه کرده و بیاموزید.

قبل از شروع شیمی درمانی، مصرف غذاهای ساده مثل ماست ساده یا میوه‌ای مناسب است.

- هفته‌ای ۲ تا ۳ بار ماهی در برنامه غذایی به خصوص برای بیماران

بیشتر بخوانید: بهترین روش های خانگی درمان حالت تهوع و استفراغ

رژیم غذایی چربی خون چیست و محدوده‌ی مناسب چربی خون چقدر است؟

این پنکیک‌ها طعم خاص و رنگ زیبایی دارند. معمولاً با عسل یا خامه تزیین می‌شوند و به عنوان یک انتخاب سالم برای صبحانه یا تنقلات مصرف می‌شوند.

کیک پنکیک هویج یک ترکیب خوشمزه از کیک و این دسر با مزه هویج است. برای تهیه آن، هویج را رنده کرده و به ترکیب مواد اصلی این دسر اضافه کرده و سپس می‌پزید.

مغزهای خرد شده: از مغزهای خرد شده مانند بادام، گردو، و پسته برای تزیین استفاده کنید. این مغزها علاوه بر طعم، عناصر غذایی اضافی را به این دسر‌ها ارائه می‌دهند.

سرطان و درمان آن بر تغذیه تأثیر می‌گذارد. در طول درمان سرطان، ممکن است لازم باشد بیمار رژیم غذایی خود را تغییر دهد تا بدن تقویت شده و قدرت مقاومت در برابر رژیم غذایی بیماران دیابتی اثرات سرطان و درمان را به دست آورد. هنگامی که سرطان برای اولین بار تشخیص داده شود، پزشک با بیمار در مورد یک برنامه درمانی صحبت خواهد کرد. این درمان ممکن است به معنای جراحی، پرتودرمانی، شیمی درمانی، هورمون درمانی، درمان بیولوژیک (ایمونوتراپی) یا ترکیبی از آن‌ها باشد.

مصرف پروتئین بیشتر استفاده ازسبزیجات محدودکردن غذاهای اماده وفراوری شده عالیه

مصرف چربی‌های غیر اشباع مانند بذر کتان در طی دوره شیمی درمانی به میزان متعادل لازم است.

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page